En opfordring!!!

Maden er spist, og jeg tænkte lidt på at jeg ville skrive om mit videre forløb.

Der har været mange informationer de sidste par dage, og da jeg ellers ikke lige ved, hvad jeg skulle skrive om, så bliver det altså om mit videre forløb.

I dag er jeg nemlig gået i gang med en ny kemo-behandling. Lægerne har ændret på behandlingen efter de opdagede Philidelphia-kromosomet. Min behandling er nu meget mere målrettet mit sygdomsbillede, og det er selvfølgelig med til at hjælpe mig.

Mit forløb gør, at jeg er blevet indstillet til en ny knoglemarv. Der skal dog lige findes en donor først, hvilket jo godt kan tage lidt tid. Men de søger mellem 10 millioner, så der burde være en mulighed for et match. I mellemtiden vil jeg få behandlinger, som er med til at bekæmpe min sygdom. Jeg ved endnu ikke så meget om transplantationen, men det skal nok komme. Jeg ved bare, at det lyder smart. Stamcellerne, jeg skal ha’ finder selv ind i min knoglemarv. Det er fandeme smart.

Så vil jeg da gerne opfordre til, at man bliver donor, gerne knoglemarvsdonor. Det vil hjælpe mennesker i fremtiden. Og det er en god ting. Så meld dig straks til donor!!! Så vil jeg i hvert fald blive glad. Sandsynligheden for, at der er et match mellem dig og mig er ret lille, men måske kan en anden bruge dit blod, din knoglemarv. Og det ville jo være fedt, hvis man kunne hjælpe på den måde. Jeg ville selv gøre det, hvis det altså ikke lige var fordi…

Så afsted og tilmeld dig som donor!!

I'm feeling good!

Dette indlæg blev udgivet i Leukæmi, Livet, Tanker fra lænestolen og tagget , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.