Farvel til pegefingeren

Kære læsere af denne blog

Det er med stor sorg, at jeg må meddele, at Morten alias Pegefingeren ikke længere er i denne verden. Morten døde d. 25. november 2011 på Rigshospitalet efter massive komplikationer af forskellig karakter ovenpå hans knoglemarvstransplantation.

Bloggen vil foreløbigt blive opretholdt.

Fra Mortens begravelse

Udgivet i Tanker fra lænestolen | Kommentarer slået fra

Fødselsdag

Så skete det. Jeg er blevet 40 år. Dagen var ret overvældende. Der var mange mennesker her på Riget, og det kan godt betale sig at blive 40 år. Jeg har fået mange gode gaver.

Udgivet i Blah...blah... | 2 kommentarer

Nye celler

I maj fik jeg en knoglemarvstransplantation, men desværre så har marven ikke helt virket. Den laver for lidt. Derfor skal jeg have nye celler i denne uge. Grunden er, at det skal hjælpe marven til at lave noget mere. Heldigvis er der ingen forbehandling, som kemo og den slags. Så nu håber jeg bare det virker.

Udgivet i Leukæmi, Livet | Kommentarer slået fra

Prøver igen

Det er mange måneder siden jeg skrev sidst. Der er sket meget siden jeg skrev. Jeg har været meget syg, har ligget i koma i en måned og været tæt på at forsvinde fra denne jord. Nu er jeg nogenlunde tilbage. Jeg kan dog ikke gå uden hjælp, men jeg har det godt.

Udgivet i Leukæmi, Tanker fra lænestolen | Kommentarer slået fra

En dag tilbage…

Jeg fik de stråler, og det gik faktisk meget fint. Jeg skulle bare ligge helt stille. Bagefter havde jeg det lidt mærkeligt i kroppen. Jeg kunne mærke, at den havde været udsat for noget. Eller måske var det den beroligende pille.

Men noget skete der efter strålerne. Jeg skulle lige sove lidt, og da jeg vågnede så var det med feber. Den kom op på 41, så der blev holdt lidt ekstra øje med mig. Jeg havde to dage med høj feber, men siden har der ikke været noget.

Nu er jeg så placeret på en isolationsstue. Jeg må ikke forlade stuen, der bliver pumpet sterilt luft ind på stuen, og alt handler om at jeg ikke må få infektioner. Det er lidt hårdt. Jeg må ikke engang åbne et vindue. Her skal jeg så tilbringe de næste mange uger.

Jeg er isoleret fordi jeg ikke skal ha’ infektioner, når jeg har fået min nye knoglemarv. Den får jeg i morgen. Mit immunforsvar er helt væk, men hen over de næste uger vil det begynde at virke igen. Det bliver sgu’ spændende. Det er jo faktisk min donors immunforsvar, der begynder at virke i mig.

 

Udgivet i Leukæmi | Kommentarer slået fra