Klinik 3

Jeg ved, at jeg tidligere har skrevet lidt om mit ophold på Riget, men jeg bliver simpelthen nødt til at beskrive mit ophold på Rigshospitalet. Jeg ligger på hæmatologisk afdeling, klinik 3. Og dette er virkelig en god afdeling.

Sygeplejersker, læger og andet personale har overskud til den enkelte patient, og der bliver virkelig passet på én. Jeg har kun gode ting at fortælle. Lægerne og sygeplejerskerne synger julesange om tirsdagen, griner sammen, hygger. Derudover bliver der lavet sjov med patienter. Der er flere af sygeplejerskerne, som har et smittende humør. Og det hjælper jo mig!!

Men det bedste ved afdelingen er alligevel, at de presser dig lidt. Så skal man ud og cykle, ud og gå. Her på afdelingen vil de nemlig godt have, at man tager et medansvar. At man ikke bare læner sig tilbage og er syg. Nej, de vil have at man tager kampen op mod sygdommen og bliver en aktiv medspiller. Den tanke kan jeg virkelig godt lide. Jeg vil nemlig gerne kæmpe mod sygdommen.

At jeg bliver lidt presset på afdelingen er jo med til at motivere mig i kampen mod sygdommen. Også når energien er væk. Jeg skal nogle gange tvinge mig selv til at gå lidt frem og tilbage. Det virker selvfølgelig let, men med kemo 2 gange om dagen, så har jeg sgu’ ikke den store energi. Men fordi er stemningen på afdelingen er til, at man skal gøre noget, så finder jeg energien frem. Det er jo fedt!

Jeg håber ikke, at nogen mennesker bliver indlagt på klinik 3, men hvis man skulle blive ramt af leukæmi, så er det altså det bedste sted at ende. Jeg har kun lovord til klinik 3. Alle har været fantastiske!!!! Det gør selvfølgelig også, at jeg føler mig i meget trygge hænder. Der er styr på alt!

TAK TIL HÆMATOLOGISK AFDELING, KLINIK 3!!!

Dette indlæg blev udgivet i Blah...blah..., Leukæmi, Livet og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Klinik 3

  1. Kristina Bjerre skriver:

    Hvor er “synes godt om” knappen? Knus K

  2. pegefingeren skriver:

    Den skulle være der nu.