God vind!

Ind kom hun, ind på vaskeriet. Sammen med sin hund. Min første tanke var skrid, men jeg lod hende og hunde være. De gjorde ingen fortræd.

Kvinden var hjemløs, skulle sove på toiletterne på kirkegården og derudover lød hun lidt træt af livet. Hun ville i hvert fald gerne dø. Hun havde ikke fået kontanthjælp i 3 måneder, da hun ejede en grund på Lolland til 81.000,- kr. Det sagde hun i hvert fald. Hun stjal mad og øl, savnede at ryge hash, hun havde ikke råd lige i øjeblikket.

Hun var lidt overrasket over, at jeg gad lytte på hende. Hvad skulle jeg ellers bruge tiden på, når jeg var på vaskeri.

Jeg pakkede snart mit tøj og tog hjemad. Kvinden har da sat nogle tanker i gang i mit hoved. Hvorfor ender man på gaden? Hvordan behandler vi samfundets svageste? Og ikke mindst, at jeg har det sgu’ godt, selv om jeg synes, at livet også giver mig nogle spark.

Dette indlæg blev udgivet i Danmark, København og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.