Et spørgsmål om tid

Hvornår mon Fogh undskylder for Irak-krigen?

Nu har Bush jo undskyldt for de dårlige informationer, som førte til krigen i Irak. Så nu varer det sikkert ikke længe før Fogh gør noget lignende. Men det virker så let bare at sige undskyld. Og Bush ville jo ikke undskylde for selve krigen, så det vil Fogh sikkert heller ikke.

Men ved at beklage de dårlige informationer, så siger Bush jo også at grundlaget for krigen var ret tyndt. Det har verden jo vidst i lang tid. De virker bare som et dårligt forsøg på at vaske hænder, men blodet fra de døde kan Bush ikke vaske væk.

Jeg tror, at det hele handler om historiebøgerne. At Bush gerne vil se godt i ud i de kommende historiebøger, der skal skrives. I dem vil der jo stå om de dårlige informationer, og nu sikkert også en præsident som beklager dem. Men krigen skulle vi jo have, og det er nok det som der bør stå i historiebøgerne. At uanset om der var dårlige informationer eller ej, så ville præsidenten have den krig. Han ville af med Saddam.

Men det kunne være lidt sjovt at høre Bush om, hvorfor vi så skulle have den krig. Særligt hvis han skulle forklare det til nogen, hvis barn var blevet dræbt i Irak.

Dette indlæg blev udgivet i Tanker fra lænestolen og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Et spørgsmål om tid

  1. Rikke skriver:

    Nå Morten nu har jeg ventet hele dagen???????