199 dage tilbage

Kl. 9.00 i morges startede skoleåret. Eleverne sad på deres pladser og jeg begyndte at snakke. Sjovt nok dukkede trætheden op i elevernes ansigter, da jeg begyndte at snakke? Mon jeg snakker for meget? Denne første dag er nem, og består mest af at sige hej. Nu begynder alvoren. Det var da lidt sjovt, da jeg forklarede eleverne om, at mere og mere ansvar ville blive lagt over på deres skuldre, og at nu var fokus altså mod prøverne om nogle år. Der var nogle enkelte ansigtsudtryk, hvor jeg kunne læse, at den lige var inde og vende. At de faktisk nu var på vej ud af skolen.

Men det var nu godt at se eleverne igen. De er altid en fornøjelse.

Faktisk var det godt at starte igen. Der er startet en del nye lærere på skolen, og de ser ud til at ha’ noget positiv energi med sig i baggagen. Det er godt for skolen og eleverne. Det var bare rart at være på lærerværelset igen. Gå og hyggesnakke med kollegaerne. Så har jeg nu bare været dejlig overgearet i dag, på den lidt fjollede måde. Ja, jeg har sgu’ været lidt glad i låget og er det faktisk stadig.

Dette indlæg blev udgivet i Den danske folkeskole og tagget . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.