Selvfed

Igen er jeg glad i låget og stolt. To af mine billeder er kommet med på Roskilde Festivalens hjemmeside. Festivalen havde lavet en konkurrence om de bedste billeder fra festivalen, og nu er to af mine kommet med. Det er nu meget fedt, også selv om jeg ikke vandt. Jeg ved at jeg er totalt selvfed, når jeg skriver dette, men som udgangspunkt tænker jeg altid, at der er ingen, som gider se på det, jeg laver.

Du kan se billederne fra konkurrencen her.

Det er de to nedenstående billeder, der er at finde på festivalens side.

Rockin'

Staircase

Dette indlæg blev udgivet i Tanker fra lænestolen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Selvfed

  1. Betina skriver:

    De er også helt vildt gode!

    Det er okay at være stolt af sig selv, når man har klaret sig godt. Du skal ikke undskylde!!!