Hvor er du ond!

Jeg vidste ikke, at kvinder var så onde mod hinanden, så onde at Madeleine Albright, tidligere amerikansk udenrigsminister, har udtalt, at der findes et særligt sted i helvede for kvinder, der ikke hjælper hinanden.

Jeg bliver hele tiden klogere på mennesker, og det er nu meget fedt. I disse tider handler det lidt om, hvordan kvinder er overfor hinanden. De er åbenbart ikke særlig flinke. Jeg hørte, at kvinder altid var i konkurrence med de andre kvinder. Om hvad? Ja, det var vel en kamp om opmærksomheden. Hmm, det er lidt interessant, særligt for mig som er så sindssyg dårlig til at se disse ting. Jeg kigger nok mest på mine fødder.

Det interessante er så lidt, hvordan de udkæmper disse kampe. Mænd ville sikkert sige grimme ting, slås eller noget, men kvinderne er meget smartere (læs: ondere). De kan alverdens onde trick, og lægger en masse i et blik. Det ville være hen over hovedet på mig.

Alt dette er nok gammel viden for de fleste, men det er interessant for mig, da jeg godt kan lide at studere, hvorfor vi mennesker handler som vi gør.

Dette indlæg blev udgivet i Tanker fra lænestolen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Hvor er du ond!

  1. kent skriver:

    jeg tror der findes et specielt helvede for MENNESKER generelt, der ikke hjæper hinanden. Det sted kaldes Jorden, og her lever de sammen med de mennesker der hjælper hinanden, men dagligt kæmper sig vej gennem det helvede det er, at dele planet med mennesker der kun hjælper sig selv.
    At det så lige er en kvinde der har opdaget det, og at hun så ikke kan se længere ud i perspektivet end til, at det faktisk også gælder for mænd, og mennesker i det hele taget, kan jeg jo kun sidde og gøre mine egne tanker om.