Så danser vi balkan

Pludselig ringede telefonen. Vil du ikke med ud og nyde en øl sammen med dine gode venner. Jo, sagde jeg – selv om at de godt ved, at jeg ikke nyder alkohol, og endte ude på Christiania og på Operaen. Det var ret morsomt. Det blev ikke mindre morsomt, at på Operaen spillede et dansk orkester der hedder Suna. De spillede op til balkan-dans, og det var faktisk ret fedt. Lige i går var jeg ret åben overfor balkan-dans, så jeg hyggede mig super.

Det var nu meget rart at blive overrasket rent musikalsk. I det daglige hører jeg ikke meget balkan-musik, og jeg ville normalt ikke opsøge det, men det var der lige i går, og det var sgu’ de 50,- kr. værd som det kostede at komme ind. En helt balkantisk aften.

Dette indlæg blev udgivet i Livet og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.