Nu venter…

Min sidste feriedag er i gang, nu venter glade elever, sure elever, lange møder, sjove møder, glade kollegaer, sure kollegaer, forældremøder, samtaler, ballade med elever, sjov med elever og en masse andre udfordringer. Ja, selv om det altid er øv at starte igen – det er jo rart at gå og hygge sig og få løn – så bliver det sgu’ meget fedt at komme i gang. Jeg glæder mig særligt til mødet med mine elever. Der sker altid en masse med dem i sommerferien. De virker i hvert fald ældre, når de starter.

Dette indlæg blev udgivet i Den danske folkeskole og tagget . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Nu venter…

  1. Esther skriver:

    I år er jeg rigtig spændt på at møde mine elever. Fordi jeg ville kunne se en forandring hos dem.

    Startede jo nyt job sidste år – før det arbejdede jeg på en 10. klasseskole, hvor vi jo fik nye elever hvert eneste år, så det bliver første gang i 8 år, at jeg kan gense elever.

    God skolestart.