Isolation

Jeg har fundet ud af, at jeg aldrig skal i fængsel. Jeg har nemlig indset, at jeg aldrig ville overleve, hvis jeg blev isoleret. 14 dage i en celle med en kort gårdtur – jeg ville indrømme alle forbrydelser.

Og hvorfor ved jeg så det – altså at jeg ikke vil i isolationsfængsel? Jo, det ved jeg fordi jeg lige nu sidder isoleret på Rigshospitalet. Lægerne frygter, at jeg har influenza og derfor har de isoleret mig på min stue. Jeg kan selvfølgelig bare gå, men vil jo nødig smitte hele Riget.

Det er lidt værre at være isoleret på et hospital, da der er ingen gårdtur er. Så der er ikke meget at se til. Man kan se tv og sove. Og det bliver også hurtigt kedeligt. Jeg har i hvert fald fundet ud af, at der intet godt er i tv. Jo, DR2 hæver niveauet – som altid.

Men jeg regner med at min isolation stopper i morgen. Der kommer der svar på om jeg har influenza. Har jeg ikke influenza, så har jeg været ramt af en infektion, som gav mig høj feber. Men sådan er det jo at være immunsvækket.

Nu ville det bare være rart, hvis der kom en læge og fjernede ISOLATIONsskiltet fra min dør.

Dette indlæg blev udgivet i Blah...blah..., Leukæmi og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Isolation

  1. Robin skriver:

    Jeg holder nu også meget af DR K, når den ikke står på genudsendelser!