Sæt kryds

De danske skoleelever vil meget gerne bedømme de danske skoler. De vil meget gerne have spørgeskemaer en gang om året, så de kan bedømme skolens stand. Jeg mener, at de tidligere har prøvet at få i gennem, at de ville bedømme lærerne. Det med lærerne var en meget dårlig idé, da mange elever ikke ville bedømme lærerne ud fra nogle faglige kriterier, men derimod om læreren lige havde givet dem stil for. Så er det klart, at lærerne vil få meget dårlige karakterer.

At eleverne skulle bedømme skolens stand er et lidt bedre forslag, men det vil jo ikke hjælpe en skid. Politikerne i den enkelte kommune ved jo godt, at den lokale skole ikke lever op til, hvad man kan byde mennesker, men gør ingenting. Hvorfor de ikke gør noget er så en spændende snak, men jeg tror at det handler om penge.

Lærerne på de enkelte skoler gør meget for at forbedre indeklimaet og standarden på skolen, men de bliver jo heller ikke hørt. Lærerne går også i det. Ok, måske har lærerne bedre toiletter, men de skal stadig gå rundt i det samme dårlige indeklima som eleverne.

Derfor tror jeg ikke, at politikerne vil høre på eleverne. Måske vil nogle sige, at det er en god idé og at de allerede nu bruger mange penge på at forbedre skolerne, men der bliver ikke gjort mere end de allerede gør nu.

Dette indlæg blev udgivet i Den danske folkeskole, Politik, Tanker fra lænestolen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.