Datoen – eller hvor jeg heldig jeg var

Alle går vi rundt og tænker på en dato. Nogle skal huske en bryllupsdag, andre en fødselsdag, hvornår den nye bil ankommer og andre skal huske hvornår svigermor kommer hjem fra ferie. Jeg husker desværre på en dødsdag.

Og denne dag spiller desværre ind på mit humør. Jeg bliver meget dårlig til at sige farvel til mennesker, fx arbejdskollegaer der stopper, da dette farvel minder mig om. Samtidig tænker jeg over mit afsavn, hvilket heller ikke får mig i det bedste humør. Jeg ville nu gerne forene mig med datoen, så den ikke påvirkede mig i den grad.

Når jeg normalt tænker over mit afsavn, så bliver det ofte til en gang selvmedlidenhed, om hvor trist det er for mig. Heldigvis sker det, at jeg hører historier om, hvor heldig jeg var, at jeg havde den mor, som jeg havde.

Min søster fik forleden en besked på Facebook fra en pige, som boede på vores vej. Hun skrev meget positivt om vores mor. Om at vores mor havde sunde og gode værdier, og at hun havde et overskud til at dele ud af. Og den slags beskeder går lige i hjertet.

Jeg bør nok droppe fokuset på datoen, og i stedet fokusere på, hvor heldig jeg var.

In memory of my mother

Dette indlæg blev udgivet i Livet og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.