Baader-Meinhof

Var inde og se Baader-Meinhof-komplekset i går. Jeg syntes, at det var en god film. Det der dog stod tilbage for mig, var et billede af et ret voldligt tysk samfund. Og jeg må indrømme, at historien om Baader-Meinhof og tiden de levede i med et er blevet meget interessant. De kæmpede i Tyskland med livet som indsats. Og nu ved jeg ikke, hvor meget sandt, der er i filmen, men en ting er sikkert. Vores hjemlige Blekingegadebande var sgu’ spejderdrenge i forhold til Baader-Meinhof eller RAF (Rote Arme Fraktion).

Dette indlæg blev udgivet i Kultur og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Baader-Meinhof

 1. Søsteren skriver:

  Det er jo meget godt alt sammen. Men hvor er mine billeder? :-)

 2. Morten skriver:

  De er på vej.

 3. Søsteren skriver:

  I øvrigt er der rigtig meget sandhed i den. Jeg synes UlriKa var syg. Tænk at forlade/efterlade sine børn på den måde….

 4. Morten skriver:

  Ja, det har du selvfølgelig ret i. Det siger måske også noget om tiden, at man på det tidspunkt var mere villig til at ofre den enkelte til fordel for gruppen.