Ludza, Letland

Mange fordomme er faldet på de mindre end 24 timer jeg har været i Letland. At Letland var en forbryderstat, hvor mafiaen herskede, at der ikke var styr på noget, at menneskerne var uvenlige. Alt det er faldet fra hinanden.

Vi fik hentet vores lejet bil i lufthavnen, og fik på den måde konkluderet at taxichaufføren, der kørte os til hotellet om aftenen, havde snydt os.

Vores bil, en VW Golf TDI, bragte os sikkert af sted fra Riga og mod øst til Ludza. Turen gennem Letland var frygtet af mig, men igen var det ubegrundet. Vejene er lidt bumpede, ellers ganske glimrende.

Efter ca. 4 timer i bil ankom vi så til Ludza. Vi blev hentet af vores kontaktperson, som kørte os til den skole vi skal besøge. Her blev der budt på en frokost. Hundeæde – nej, igen var servicen i top. 

Vores hotel er fint. Min kollega bor nærmest i en herskabslejlighed af et hotelværelse, men jeg er bare glad for internettet. Nu har vi lige nogle timer for os selv inden vi skal ud og se byen. Nu glæder jeg mig til de kommende dage.

Dette indlæg blev udgivet i Den danske folkeskole, Livet og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.