Børnesure

Venstre er lidt sure i dag, faktisk lidt børnesure. Berlingske har bedt 28 eksperter om at vurdere 9 statsministre. Og det sjove er alligevel, at Nyrup blev en bedre statsminister end Fogh. Det finder jeg alligevel lidt morsomt. Og særligt fordi en fra Venstre udtaler, at hun slet ikke anerkender undersøgelsen. Så blev det sjovt.

Jeg må indrømme, at jeg sidder og griner. Skal jeg selv lige sammenligne de to, altså Nyrup og Fogh, så vil det blive til menneske vs. maskine. Nyrup var sgu’ menneskelig, havde uld i mund, cyklede rundt med en for lille cykelhjelm og der var den ene dumme håndtering efter den anden, mens Fogh bare var en maskine, hvor der ikke var plads til fejl, var der noget man ikke kunne lide, så afviste man det bare. Personligt så kan jeg meget bedre lide, når jeg kan se mennesket bag lederen, og der viste Fogh ikke meget.

Skal jeg se lidt fremad, så kunne en statsminister som Lars Løkke godt gå hen og klare sig godt. Der er nemlig noget menneskeligt over ham.

Dette indlæg blev udgivet i Danmark, Historien, Politik og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Børnesure

  1. torben halkjær nielsen skriver:

    Jep. Der er også andre der finder Løkke menneskelig, f.eks. Peter Brixtofte!!!!! Det stod i politiken i dag………. Gamle venner fra vinstuen :-)