Abernes planet

Blodet har nærmet sig kogepunktet i dag. Øjnene var ved at poppe ud af mit hovedet da jeg så B.Ts overskrift om, at statsministerfruen udtalte sig negativt om folkeskolen. Nu har jeg lige læst om det på B.T, og sagen handler om at fruen udtaler at private skoler bedst varetager børnenes behov.

Hmm, måske varetager private skoler børnenes behov bedst, men der er nok kun tale om de børn som de private skoler gerne vil. De har jo et sikkerhedsnet spændt ud under sig, nemlig den offentlige skole, folkeskolen. Ja, men så er det sgu’ nemt at få en god skole, når man kan smide alle ud, der ikke passer ind.

Og da jeg hørte om Dansk Folkepartis bandepakke, så var jeg ved at dø. De har sgu’ knald i låget i det parti. Så vil de skabe en vild vest-stemning herhjemme med en masse våben i de private hjem, så vil de lægge låg på antallet af indvandrere på folkeskolerne, tvinge børn til at blive inde om aftenen osv.

Hvorfor er det de gerne vil ha’ at vi skal rende rundt og opføre os som dyr, som aber. Jeg kan ikke forstå det. Hvad skete der lige med ånden?

Og deres evige undskyldning med, at det er den tidligere regerings skyld holder ikke længere. Det er sgu’ ikke Nyrups skyld at nogle tåber løber rundt i gaderne og skyder. Nej, DF må tage deres ansvar og indse, at det er nogle andre ting end hårdere straffe der skal til.

Hvad skete der lige med den ånd? Det ender sgu’ med at det bliver til abernes planet, hvor det er det dyriske der styrer, og hvor ånden er væk.

Dette indlæg blev udgivet i Danmark, Politik, Tanker fra lænestolen og tagget , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.