98.5

Man kan bruge meget tid på at kritisere Facebook, men som socialt netværk er det altså bare i toppen. Mere end 10 år efter at Københavns Dag- og Aftenseminarium satte os sammen, så mødtes nogle af os på en café i går.

At sidde rundt om et bord med mennesker som du ikke har set i mange år er alligevel lidt mærkeligt. Men det fede var faktisk, at det mærkelige meget hurtigt forsvandt. Snakken fortsatte, hvor den sluttede i 2002.

Long time no see

Der sad vi så og snakkede. Der blev snakket om meget forskelligt, men selvfølgelig meget om jobbet som lærer. Mest var det en slags statusopdatering af vores liv. Meget fedt. Det lød til at alle var glade for deres job, og det er alligevel ikke tit man møder en gruppe lærere og flertallet giver udtryk for, at de holder af deres job.

Caféen lukkede, de vilde og ensomme gik videre ud i nattelivet. Her endte vi på Funchs Vinstue. Meget hyggeligt sted, hvis det ikke lige var for den røg. Det er sgu’ ok med steder i nattelivet, hvor man gerne må ryge, men kunne stederne så ikke investere i noget godt udsugning. Jeg måtte i hvert fald give op til sidst, da det gjorde ondt i øjnene og i min hals. Det er jo trist, når det nu var hyggeligt.

Det var sgu’ en hyggelig aften sammen med mit gamle hold. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg mødes med dem.

Dette indlæg blev udgivet i Blah...blah..., Livet og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.