Spændingskurven

Jeg er et mærkeligt menneske. Jeg får sommetider nogle mærkelige tanker, og lige i dag har det ramt mig endnu en gang. Denne gang handler det om lister. Er det i ‘High Fidelity’ af Nick Hornby at hovedpersonen hele tiden omstiller lister, en top 10, for det ene og det andet.

Min liste skulle handle om, jeg har ikke lavet den, hvilke mennesker, der har haft stor betydning for mig. Og særligt i perioder, hvor der har været ændringer, hvor rutiner er lavet om. Måske har disse mennesker været skyld i, at rutinerne er blevet lavet om.

Det får mig selvfølgelig til, at tænke på, hvornår der har været store ændringer i mit liv, eller om der overhovedet har været det. Har mit liv bare været en flat-line, der har sagt beeeeeeeeeeeep hele tiden? Og skal livet gøres op som en spændingskurve, hvordan er det så lige at kurven skal se ud?

Store spørgsmål på en tirsdag. Men det handler selvfølgelig ikke om, hvordan kurven bør se ud, men hvordan jeg ønsker den skal se ud. Det er jeg bare ikke helt klar over, kun at jeg har kontrollen.

Dette indlæg blev udgivet i Livet og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.