Grebet af broen

Jeg kan faktisk ikke forstå, at de ikke er større. Det er jo nærmest bare Creed med en ny sanger. Jeg har endnu en gang været til koncert med Alter Bridge. Creed var sgu’ da store i Danmark, så derfor burde Alter Bridge ligeledes være store.

In focus

Alter Bridge er ikke så store herhjemme, men jeg må sgu’ indrømme, at de underholder meget godt. De spiller godt og har en masse sange som går rent ind.

Men koncerten var nu meget god, men lidt kort. De kunne godt ha’ spillet lidt mere. Men publikum var glade, og særligt min søster var oppe at ringe. Hun skulle i hvert fald meget tæt på forsangeren, og jeg tror ikke at det har så meget med hans gode sangstemme at gøre. Den mest vilde i bandet er nu guitaristen Mark Tremonti. Selv om at jeg slår på trommer, så kan jeg blive meget fascineret af hans hurtighed. Det er helt vildt, når han spiller riffs.

Men lige nu er jeg bare idé forladt… og så lige et lille jubilæum. Dette indlæg er nummer 1200.

Dette indlæg blev udgivet i Kultur, Musik, Pegefingeren og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Grebet af broen

  1. Søster skriver:

    Hallo… Styr lige dine insinuationer :-D Og tillykke med jubilæet :-)

  2. Dennis skriver:

    Helt enig med din anmeldelse, dog synes jeg at denne koncert var længder bedre end den sidste. Det overrasker mig dog at de ikke spiller på større scener i Danmark.

  3. Søster skriver:

    Men fedt at de ikke gør, for så er det svært at komme så tæt på Myles… Som jo nærmest er en gud… Næst efter Chris selvfølgelig… :-) Hilsen den 17-årige søster :-)

  4. René skriver:

    Jeg så dem på Train i Århus, det var en af de fedeste koncerter, inden for de sidste par, jeg har været til. Man kan undre sig lidt over den manglende opmærksomhed, især fra andmelder side.
    Men det er fandme fedt et opleve et band med Alter Bridge’s potientiale på et mindre spillested.