Jeg er sur!

freedom.jpgTænk at et forsøg på indbrud kan påvirke så meget. Jeg har haft uro i kroppen hele dagen, og da jeg hørte, at der har været indbrud på min arbejdsplads var det nærmest mere end jeg kunne klare. Jeg frygter åbenbart, at indbrudstyven kommer tilbage. Min frygt er nok, at jeg ikke helt ved hvordan jeg vil reagere. Vil jeg blive super bange, skrige eller vil jeg reagere tankeløst og med vrede. Jeg frygter lidt det sidste.

Så jeg føler, at der er sket en masse de sidste par dage. En masse som har fået mig op af stolen. I går kørte jeg bag to motorcykelbetjente, som kørte for stærkt på motorvejen. Det gjorde mig lidt sur. Politiet glemmer vist, at vi er lige for loven, og det burde være svært at give hos andre civile bøder, når de selv kører 20 km/t for stærkt på motorvejen. Tidligere i går fik jeg en fuck-finger i trafikken. Det var dog af én, som havde meget travlt. Hvis politiet havde snuppet ham, havde han nok mistet 9 klip i kørekortet for alle de vilde ting han lavede.

Nu har der så været kup i Thailand. Jeg kender et ægtepar, som er derovre. Det gør mig da ligeledes urolig. Jeg tror dog ikke, at de er i Bangkok. Desuden virker der rolig i Thailand.

Jeg har slæbt en masse tanker med hjem fra arbejde. For en gangs skyld er det ikke eleverne, der volder mig mange tanker. Det er den evige kamp mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Til sidst vil Dansk Folkeparti gerne fratage lærerne deres grundlovssikrede ret til at ytre sig. De vil have at undervisningsministeriet nedsætter et udvalg, som skal gennemgå undervisningsmaterialer for politiske holdninger. Det skyldes jo, at Dansk Folkeparti er en flok dobbeltmoralske hunde, som kun ønsker deres meninger frem. Debatten skal helst dø, og vi skal alle hylde Pia, som den store leder. DF brokker sig endnu en gang over, at deres medlemmer føler sig udsat for hetz fra lærernes side. Lærerne er, ifølge DF, efter eleverne fordi de ytrer sig positivt om Dansk Folkeparti.

Kære Dansk Folkeparti. Er det ikke i orden, at lærerne udfordrer elevernes holdninger, ved at bruge deres egne holdninger? Og hvis vi skal holde mund, så skal samtlige ungdomspolitiske bevægelser ud af skoler og gymnasier. Også DFU. I skal jo heller ikke have lov til at præge med jeres holdninger. Jep, vi fratager hinandens ytringsfrihed. Men er det nu klogt? Nej! Ytringsfriheden er en af de vigtigste værdier, vi har i landet, og den skal ikke fratages nogle grupper af personer bare fordi I føler jer forfulgt. Hvis I ikke kan klare mosten, så indrøm at I har tabt. Jeg er så træt af jeres dobbeltmoral. På den ene side råber I op om frihed, og med den anden hånd fratager I gerne frihed fra dem som ikke kan lide jer. Det er ikke særligt demokratisk. Spørgsmålet er så om I er demokratiske?

Ja, jeg er sur i dag!!

Dette indlæg blev udgivet i Blah...blah..., Den danske folkeskole, Livet, Nyheder, Tanker fra lænestolen. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Jeg er sur!

  1. Steen AA skriver:

    Vel brølt ! DF står udover en masse andre grimme ting i den grad for centralisering og mind control. Se bare hvor hårdt de “kører” deres eget parti.