En dag tilbage…

Jeg fik de stråler, og det gik faktisk meget fint. Jeg skulle bare ligge helt stille. Bagefter havde jeg det lidt mærkeligt i kroppen. Jeg kunne mærke, at den havde været udsat for noget. Eller måske var det den beroligende pille.

Men noget skete der efter strålerne. Jeg skulle lige sove lidt, og da jeg vågnede så var det med feber. Den kom op på 41, så der blev holdt lidt ekstra øje med mig. Jeg havde to dage med høj feber, men siden har der ikke været noget.

Nu er jeg så placeret på en isolationsstue. Jeg må ikke forlade stuen, der bliver pumpet sterilt luft ind på stuen, og alt handler om at jeg ikke må få infektioner. Det er lidt hårdt. Jeg må ikke engang åbne et vindue. Her skal jeg så tilbringe de næste mange uger.

Jeg er isoleret fordi jeg ikke skal ha’ infektioner, når jeg har fået min nye knoglemarv. Den får jeg i morgen. Mit immunforsvar er helt væk, men hen over de næste uger vil det begynde at virke igen. Det bliver sgu’ spændende. Det er jo faktisk min donors immunforsvar, der begynder at virke i mig.

 

Dette indlæg blev udgivet i Leukæmi. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.