Jeg gider ikke…

Jeg har en masse tid, så jeg burde gå lidt mere i dybden med politik. Burde sætte mig ind i debatten om efterlønnen og alle de andre politiske emner, der kører i tiden. Jeg gider bare ikke.

Det siger mig ingenting. Jeg burde, da jeg står til at miste muligheden for efterløn. Men jeg gider stadig ikke. Jeg vil hellere se, hvad der kommer i stedet. Nej, ikke fordi jeg regner med at få efterløn, men der kommer vel noget for de nedslidte. Jeg går ikke ud fra, at de bare overlader en masse til dem selv. Nu må vi se…

Jeg må indrømme, at de politiske emner, som optager mig handler om hospitaler. Jeg håber ikke, at sygehusene bliver ramt af flere nedskæringer. Jeg synes nu, at de sygeplejersker jeg har oplevet løber rundt og ikke har mange rolige øjeblikke. Sker der flere nedeskæringer, så har de ikke tid til at tage sig af patienterne. Jo, de kan give dem medicin og den slags, men der er ikke tid til at snakke med dem og om deres situation. Det er meget vigtigt.

Men det er selvfølgelig bare ud fra min lille verden…

Dette indlæg blev udgivet i Politik, Tanker fra lænestolen og tagget . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.