Det kommende år

2011 står for døren, og jeg må indrømme, at jeg forventer mig en del af det kommende år. Jeg forventer jo at det bliver året, hvor jeg bliver rask. Det er måske store forventninger, men jeg bliver nødt til at tro på det.

Lige nu ligger jeg på Riget og får kemo-behandling, så det er en anderledes nytårsaften. Alle andre er ude og feste eller sidder sammen med venner og får god mad. Jeg ligger i min seng, får kemo, hører musik og kan høre fyrværkeriet over København. Og det passer mig fint. Jeg har haft besøg det meste af dagen og nu er det fint med lidt ro.

Ja, jeg ligger da også og tænker på det kommende år. Om min donor kommer hurtigt, og jeg snart får min nye knoglemarv. Det ville være super, men det er selvfølgelig også lidt skræmmende, da det også er lidt farligt. Men da 2011 bliver et godt år, så skal det nok gå godt.

Og hvis året går som jeg håber, så bliver det også rart at vende tilbage til jobbet. Og særligt at hilse på min klasse. Det bliver fantastisk at se dem holde sidste skoledag, gå til prøve og få nogle gode karakterer. Det vil gøre mig stolt.

Men tilbage er der kun at ønske alle et GODT NYTÅR!!!

Dette indlæg blev udgivet i Blah...blah..., Tanker fra lænestolen og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.