Frygten

Jeg kan mærke, at frygten er begyndt at stikke sit ansigt frem. Jeg får, særligt om natten, tanker som gør mig lidt bange. Jeg tænker på, om min kræft spreder sig, og hvad sandsynligheden er for det. Det er ikke gode tanker!!

Jeg prøver heldigvis at holde det væk. Som tingene ser ud lige nu, er der ingen grund til den slags tanker. Jeg skal holde fokus på det positive. Tankerne er nok meget naturlige, og de skal nok også være der, men de er knap så sjove.

Baggrunden for tankerne er nok, at folk har spurgt lidt til mit sygdomsbillede. Hvordan ser det ud? Og det værste er, at jeg ikke rigtig kan svare. Det ser fornuftigt ud, var det sidste jeg hørte fra lægerne. Der er jo positivt, men når jeg ikke kan svare på spørgsmålet om mit sygdomsbillede, så er det at frygten kan snige sig ind i tankerne.

Heldigvis er der et våben mod frygten, og det er viden. Jeg må spørge til mit sygdomsbillede, og søge viden hos lægerne. For jeg har ikke tænkt mig, at frygten skal vinde over mig!!!

Dette indlæg blev udgivet i Livet, Tanker fra lænestolen og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.