9. april 1940

Måske er det fordi jeg er gammel, men jeg synes nu, at det er vigtigt at huske på den 9. april 1940. Dr.dk skriver at det kun er 17 % af de unge mellem 17 – 25 år, der ved noget om den 9. april 1940, hvilket er lidt trist. Undervisningsministeren og en historiker er meget kede af den udvikling, hvilket jeg er enig i. Det som fik blodet til at stige et par grader, var at der ikke var noget tema om den 9. april på dr.dk. Gik jeg ind under temaer, så var overskriften lige nu et tema om dronningens 70 års fødselsdag, i både lyd og billeder.  Det tema kunne nok godt ha’ ventet til lørdag.

Jeg håber bare, at det ikke bliver glemt og medierne gør noget for at mindes. Jeg skal nok gøre mit til, at de danske skoleelever hører om den 9. april 1940.

Dette indlæg blev udgivet i Danmark, Historien og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.