Hvem er hun?

Jeg er lidt spændt på at høre mere fra min nye minister. Jeg kan ikke engang hendes navn endnu. Det bliver spændende at se, hvad hun vil?

Nu har jeg så lige læst Venstres vej til en bedre folkeskole fra 2007, som Tina Nedergaard, den nye minister, har skrevet. Mange af tingene er allerede indført, men der er alligevel nogle ting endnu. Mon det er det som Tina skal i gang med. Hurtigere hjælp til ordblinde, som hun skriver i programmet, så er der i hvert fald ikke sket så meget. Kommunerne har jo ikke ressourcer til at løfte den opgave, da der er mange som har brug for hjælp.

Men det kan være hun bliver klogere, når hun har siddet lidt som minister. Jeg glæder mig til at lytte på, hvad hun har at sige.

Dette indlæg blev udgivet i Den danske folkeskole og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.