Tegningen

Kurt Westergaard blev forleden dag angrebet i sit hjem i Aarhus, og kun en sikret dør reddede ham. Angrebet er stærkt forkasteligt, og det hører ikke til i et samfund, hvor ytringsfriheden er så central. Her udveksler vi holdninger. Desværre er der nogle, som har en ikke så verbal måde at give udtryk for sine holdninger, og det må vi på en eller anden måde forhindre.

Når disse ting sker, så er det vigtigt, at vi holder hovedet koldt og ikke vedtage nogle love, som faktisk fjerner vores frihed. Så kan man faktisk sige, at terroristerne har vundet, da deres modstand mod, hvad vi tror på, har fået os til at fjerne os fra vores grundlæggende værdier. Nogle taler om, at man skal kunne udvises, hvis man støtter en terrororganisation. Hvad så hvis jeg støtter en organisation, som står på EUs terrorliste? Bliver jeg så udvist til Grønland?

Frihed koster! Vi skal værne om vores frihed, men vi må aldrig sætte den over styr, fordi friheden bliver angrebet. Vi skal ikke begrænse friheden, fordi vi bliver truet. Vi skal kæmpe videre for friheden, og ikke begynde at bygge mure. For er vi frie, hvis vi bor bag en mur?

Dette indlæg blev udgivet i Politik, Tanker fra lænestolen og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.