Nye traditioner

Tanker og beslutninger om denne jul gør i mig virkeligt dårligt humør. Jeg kunne selvfølgelig bare vælge hvor jeg vil holde jul og være glad.

Sådan fungerer det åbenbart ikke oppe i mit hoved. Det som jeg kan mærke er, at jeg bliver nødt til at træffe en beslutning for mig, så jeg ikke igen kommer til at sidde i samme situation. Jeg bør simpelthen finde på noget helt andet, noget som kan give mig et holdepunkt i forbindelse med julen.

Derfor har jeg overvejet at gøre noget nyt, skabe nye traditioner for mig. Gøre noget som gør mig glad. Hvad det skal være ved jeg ikke endnu, men jeg er i hvert fald træt af at have det sådan her op til jul.

Måske har du gode ideer til en alternativ jul?

Dette indlæg blev udgivet i Livet, Tanker fra lænestolen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.