Turn the page

Sommetider må man bladre videre til den næste side uanset, hvor ubehageligt det er. Sådan har jeg det i hvert fald lige nu. Komme videre, gør noget andet, men det er ikke nemt.

Baggrunden er, at jeg ikke drikker alkohol og jeg må indrømme, at jeg finder det utroligt svært at være i større selskaber, hvor alle andre drikker alkohol med det formål at blive fulde. Jeg synes, at det hyggelige forsvinder for mig, og det har jeg lidt svært ved. I mindre selskaber er det endnu ikke så slemt.

Derfor skal siden bladres, der skal ske noget andet. Jeg skal gå fra det kendte mod det ukendte. Jeg tror nemlig, at jeg vil droppe den slags arrangementer i fremtiden. Det bliver helt sikkert ikke let, da jeg gerne vil være der, hvor der sker noget. Samtidig går jeg ofte fra denne type arrangementer med en følelse af rastløshed, at jeg har vandret rundt til en fest uden sammenhæng. Hvis jeg havde været fuld, så havde det sikkert været noget andet, men som ædru er det ikke godt.

Jeg kunne selvfølgelig bare bladre om til den side, hvor jeg bare skulle snakke om vind og vejr med andre mennesker, men jeg skal indrømme, at jeg er ret dårlig til small talk. Jeg gider det ikke.

Jeg ved bare en ting. Det bliver lidt svært at bladre videre, men jeg tror, at jeg bliver nødt til det. For min egen skyld.

Dette indlæg blev udgivet i Livet, Tanker fra lænestolen og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.