På stamstedet

Jeg har fundet en hyggelig café på Nørrebro, hvor jeg nyder at komme. Der sker altid noget mærkeligt. Det skete også i dag, da jeg besøgte stedet.

Ind kommer en mand, han sætter sig ned og skriver. Skriver på små sedler. Lidt senere går manden rundt og deler sedlerne ud til bordene på caféen. Budskabet er Islam. Der står noget om Gud, den muslimske trosbekendelse og at Islam er en fredfyldt religion. Fint budskab, der var intet ondt i det. Lidt senere går manden i baren og bestiller en øl.

Hmmm, jeg mener ikke, at alkohol er tilladt i Islam, så derfor kan det jo godt undre mig, at manden med de muslimske budskaber bryder koranens ord foran de mennesker, han forsøger at overbevise. Der er nok noget som manden har misforstået, men sjovt var det.

Dette indlæg blev udgivet i Livet, Tanker fra lænestolen og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.