Politi, kontrol…

Måske er det fordi jeg ikke følger så meget med for tiden, men hvor kom den lømmelpakke lige fra? Har den overhovedet været til debat. Nej, men debatten er jo også stoppet, når DF bare siger, at den er i orden.

Jeg er mest overrasket over justitsminister Brian Mikkelsen udtalelse om, at politiet skal kunne tage en bus med personer på vej til Bella Center “ud af cirkulation”. Hvordan vil man bedømme passagerernes hensigter? Er det en bus med KU’ere? Er det en bus med pensionister? (fra dr.dk)

Hvad skete der med forsamlingsfriheden? Hvordan kan man tilbageholde en bus, når man ikke kender hensigten af bussens rejse. Man kan selvfølgelig spørge. Jo, vi skal til demonstration ved Bella Centeret. Ok, så er I alle tilbageholdt.

Hvordan kan man det uden, at man piller ved nogle af demokratiets grundregler? Jeg spørger bare.

Jeg syntes, at den lømmelpakke er en meget dårlig ide. Desuden så bliver den jo ikke fjernet efter klimatopmødet. Nej, så bliver den praksis. Jeg tror sgu’ snart, at jeg melder mig til koret, der råber: “Politi, kontrol – skaber mere vold”!!

Dette indlæg blev udgivet i Politik og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.