2200 – der er magi i luften

Sensommeren lå over Nørrebro, da jeg vandrede igennem lidt af bydelen. Turen startede ved Empire Bio, hvor Headhunter blev set. Turen gik mod søerne, hvor en café bød på backgammon og spændende mennesker. Bag os sad to piger, ikke havde kendt hinanden i mange timer. De krammede meget og elskede allerede hinanden højt. Nok mest fordi de var lidt fulde. Jeg tror nu ikke, at det var den dybe kærlighed, men mere et udtryk for to mennesker som lige havde mødt hinanden og var overrasket over den gode forbindelse. Sjovt var det i hvert fald, da de sagde mange sjove ting. Nok mest pga. alkoholen.

Men de var nu ikke de eneste sjove mennesker på denne café. Ved siden af os sad en mand, der drak en øl, og skrev en sin notebog. Jeg kunne ikke helt finde ud af om han skrev om mennesker på caféen eller om han sad og filosoferede. Snart gik turen gennem Nørrebro igen. Nu var det mod bilen og hjemturen. Der gik jeg i gaderne, så ingen bevæbnede bander, hørte på livet fra lejlighederne, så på alle de glade mennesker, der var ude på denne fredag.

Da jeg lidt senere sad og nød en kebab kom tanken til mig. At der er sgu’ meget godt på Nørrebro.

Dette indlæg blev udgivet i København, Livet og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.