Bruno

Jeg var inde og se filmen Bruno i går. Det var sgu’ en oplevelse. Jeg grinede i hvert fald utroligt meget.

Der bliver taget utroligt meget pis på mennesker i den film, men filmen er ikke uden indhold. Bruno vil jo gerne være berømt. Og han går hele vejen for at blive det, men han går så nogle veje, som er prøvet før. Han går dem bare lidt mere ekstremt. Der er hints til Madonna og andre berømtheder. Ret morsomt.

Bruno er også homo, og han gør virkelig alt for at forskrække amerikanerne og deres homo-forskrækkelse. Det er altså også ret morsomt. Særligt når han tager på jagt med nogle sydstatsfyre – det er sgu’ underholdende.

Men filmen har nu også et budskab, det er ikke bare ren underholdning. Filmen kan godt anbefales, meget sjov.

bruno-poster

Dette indlæg blev udgivet i Kultur og tagget , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.