Mistet tro

Efter dage med ømme fødder og ølsalg blev det endelig tid til at opleve lidt musik på årets Roskilde Festival. Faith no more var første band på listen, og hvilken koncert. Det var fedt!! Andet kan jeg ikke sige.  De kan sgu’ stadig.

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg ikke har haft så meget fokus på musikken i år. Måske fordi jeg skal arbejde meget under musikken. Så jeg har ikke gået så meget rundt og dyrket de små bands. Det er blevet mest til de store.

Nick Cave var også ganske fed, og anmelderens beskrivelse af Oasis’ koncert var meget rammende. De gad ikke. Det var lidt kedeligt. Og Nine Inch Nails hørte jeg kun med et halvt øre, da den stod på familiegenforening på festivalpladsen. Sjovt og helt fantastisk.

Men turen på pladsen i går var mest en social ting. Hang ud med mine kammerater, og det hele mindede en del om den gang for mange år siden, hvor vi var unge, fjollede og ret fulde. Nu var vi bare lidt ældre og nogle var ret fjollede, men det var sjovt!!

Dette indlæg blev udgivet i Livet, Musik, Roskilde Festival og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.