Bladet fra munden

Jeg nyder når personer siger noget, som politikerne ikke kan lide. Den afgående politidirektør i København, Hanne, har i tv-show udtalt at der netop er brug for en social indsats, hvis skyderierne skal stoppes. De kan nemlig ikke stoppes ved længere straffe.

Det er fedt, når de tør. Hanne går så af den 1. juli, så hun er ikke i fare for at blive skiftet ud, og det er sikkert derfor at hun snakker.

Det som er problemet er jo, at jeg allerede ved politikernes reaktion. Landspolitikerne, særlig dem omkring regeringen, får en mulighed for at svine Københavns kommune til, fordi de ikke har levet op til deres ansvar. De vasker lige blodet af deres hænder. De vil hele tiden nævne, at der penge nok, en god lovgivning, mens København vil sige, at der er blevet skåret ned på det sociale område. Den diskussion stopper jo ikke skyderierne.

Nej, politikerne burde i stedet lytte til dem som har fingeren på pulsen. Skal skyderierne stoppes skal der en social indsats til. Det nytter jo ikke at smide en 12-årig i fængsel, som nogle gerne vil ha’. Det eneste man får ud af det er en kommende hårdkogt kriminel.

Dette indlæg blev udgivet i Politik og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.