Det tør vi ikke…

Grimt sprog og tæskehold i folkeskolen har man kunne læse om i de seneste dage. Ja, det lyder ikke nemt, at være ansat i folkeskolen.

Når jeg læser artikler, især om grimt sprog, så tænker jeg ofte på, hvorfor medierne ikke skriver om alle de forældre, som ikke gør deres job godt nok. Elevernes opførsel må jo komme et sted fra, og man kan ikke udelukkende give medierne skylden.

Det er som om, at det altid er skolen som har et problem, at det er skolen som skal ændre på sine systemer. Sommetider er det også skolen, men medierne sætter sgu’ aldrig fokus på den mislykkede forælder. Jeg tænker, at det skyldes, at man ikke har lyst til at lægge sig ud med sine kernelæsere. Og det ville nu engang være trist, at man ikke satte fokus på en sag, fordi den kunne skade mediet, som bragte historien.

Dette indlæg blev udgivet i Danmark, Den danske folkeskole og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Det tør vi ikke…

  1. folgesgolen skriver:

    Man kunne også sætte fokus på medierne selv, f.eks. film og tv-serier hvor grimt sprog og adfærd hyldes. Men du har ret i, at folkeskolen kan alle skyde på, altid. Også selvom de ikke aner, hvad der foregår.