Så meget mand

Det er meget langt tid siden, at jeg har været så maskulin som i dag. Aftenen stod på go-kart i Ballerup. Der kørte jeg med fuld tryk på rundt, rundt, rundt, rundt, rundt og atter rundt lige indtil, at min køresyge tog over. Så måtte jeg sgu’ lige holde en pause. Dog må jeg sige, at der kommer til at gå lidt tid før, at jeg kører Le Mans.

Efter besøget på go-kart-banen i Ballerup tænkte jeg lidt på, hvad der virkelig ville få aftenen helt op at ringe. Der var kun en mulighed. Nemlig noget af det mest maskuline der findes. Nemlig et besøg i en pølsevogn. Go-karten blev skiftet ud, og straks gik turen til Bjarnes pølser i Ballerup.

Efter at have spist, så følte jeg mig virkelig som en mand. Nu kunne det ikke blive mere maskulint. Jeg manglede måske lige pigen i bikini, der lå på min bil. Men heldigvis har jeg en god fantasi.

Give me fuel

Dette indlæg blev udgivet i Tanker fra lænestolen og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.