Nørrebro

Var lige en tur på Nørrebro til aften. Jeg skulle lige ha’ en shawarma. Der sidder jeg så og læser BT. Alt var roligt – ingen pistolmænd. Da jeg kom til læserbrevene måtte jeg jo stoppe med at spise. Maria fra Kolding havde skrevet et lille læserbrev.

Maria fra Kolding skrev, at hun mente, at politiet ikke havde gjort noget for at bekæmpe banderne. Nu er det jo ikke kun politiet, der skal bekæmpe banderne. Det handler både om skoler, klubber osv. Maria havde dog allerede en løsning klar. Hun ville nemlig sætte hæren ind.

Det er ellers flot. Hæren mod civilbefolkningen. Det skal nok blive godt.

Nej, løsningen er derfor, at satse på noget helt andet. Nemlig på tilbud som kan fange de unge, få dem væk fra gaderne. Derfor nytter det ikke, at regeringen skærer ned på disse områder – der er stadig brug for dem. Jeg tror heller at regeringens nye bandepakke får den store effekt. Det nytter nemlig ikke kun at satse på strengere straffe. Man skal satse bredere.

Lige nu ville det bare være fedt, hvis de stoppede med at skyde på hinanden.

Dette indlæg blev udgivet i Danmark, København og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Nørrebro

  1. Den Blå Gnu skriver:

    Gid man kunne sætte hæren ind, som Maria fra Kolding tænker. Men det kan an desværre ikke.
    Et eller andet sted i den danske lov står der, at hæren, Forsvaret om man vi, kun må sættes ind mod civilbefolkningen hvis der er krig i Danmark.

    Men jeg må sige, du har fanget den. Tilbud til de unge skal bibeholdes og ikke skæres mere væk.
    Håber vi har bare en klog politikker der kan se det