Delvis ja-mand

Efter at vi er gået ind i det nye år, så prøver jeg at være mere positiv. Positiv ved at sige mere ja.

Ja, jeg er blevet inspireret af traileren til filmen “Yesman”. Jeg tænkte på, at jeg jo ikke kunne miste noget ved at sige mere ja. Det betyder selvfølgelig også, at jeg sætter mig selv i nogle situationer, hvor jeg skal overvinde noget inde i mig. Det er nok ikke altid at min nye ja-stil vinder. Derfor kun delvis ja-mand.

Det betyder også, at jeg skal sige mere ja til mig selv. At jeg skal være mere ærlig og holde fast i ting jeg har sagt ja til. Det medfører måske konflikter, men det er konsekvensen ved at sige ja.

Nu må vi se, hvor længe jeg siger ja?

Dette indlæg blev udgivet i Blah...blah..., Livet og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Delvis ja-mand

  1. Martin skriver:

    Jeg tester dig lige… Vil du have en is?

  2. Morten skriver:

    Ja, det vil jeg godt.