Kom og snak!

Hvornår er det lige, at dialogen ikke har hjulpet?

Sidder og ser Nyhederne og hører lige at Dansk Folkeparti og Liberal Alliance ikke vil have, at PET fører en dialog med mere radikale kræfter i det muslimske miljø. Øh, hvorfor så ikke det?

PET er vel dem som skal sikre os mod terrorisme, og de skal vel bruge alle midler for at stoppe terroren. Og hvis dialogen er vejen frem, så skal PET da bare benytte sig af det.

Desværre så er DF og Liberal Alliance meget islam forskrækkede, så de på ingen måde vil dialogen. I indslaget jeg så ville Peter Skaarup heller føre en dialog med moderate muslimer, der ville integrationen. Nu handler det her jo ikke om integration – det handler om terror. Mange terrorgrupper springer jo netop bomber fordi, der ikke er nogen som vil høre på dem, så det er vigtigt, at vi opretholder dialogen.

En af de vigtige ting i demokratiet er jo netop, at de små stemmer i samfundet også bliver hørt. Derfor er det også vigtigt, at vi tager de små stemme alvorligt, for det er som regel blandt ydre grupperne at fanatisme opstår. Har de stemmer en fornemmelse af at blive hørt, så retter de forhåbentlig ikke deres vrede mod uskyldige i demokratiet.

Noget andet som er sjovt, er jo Liberal Alliances dans med Dansk Folkeparti. De kom i Folketinget på grund af, at de ville bekæmpe DF. Nu går naser Khader nærmest i seng med dem.

Dette indlæg blev udgivet i Danmark, Politik, Tanker fra lænestolen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.