Et nyt perspektiv

Fjernsynet blev slukket, computeren blev slukket, min bærbare blev tændt, men den skulle jo bare stå tændt så jeg lige kunne kigge lidt på nettet. ‘Moby Dick’ skulle jeg i gang med. Jeg har endnu ikke læst mange linjer i det 2. kapitel.

I stedet kom jeg til at læse mine ældre indlæg her på siden. Det var sgu’ meget hyggeligt, men jeg kan godt forstå en kommentar jeg fik forleden. At der var mange blå indlæg. Det er jo helt vildt som, der har været blå indlæg på siden. Jeg bliver jo helt bange for mig selv og min hjerne.

Heldigvis er det ikke kun læsning om mit halvsyge sind, men også om gode dage, gode oplevelser, gode venner og en masse politik.

Jeg tror, at det ville være en idé, hvis jeg fandt et mere positivt perspektiv til livet frem. Jeg håber bare, at jeg kan…

Dette indlæg blev udgivet i Livet og tagget . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.