Bang – du er død

Jeg må indrømme, at de unge forbrydere følger moden. Når én begynder at skyde, så skal de alle skyde. Hvad er det de prøver at bevise. At de er seje?

I går kunne man læse om skyderi ved en netcafé, i dag i en forretning på Nørrebrogade. Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at finde den røde tråd. Lige nu ser det ud som om, at det bare handler om at skyde tilfældige ned. Er det drive-by-shootings? Og i København? Jeg har lidt svært ved at se hvorfor.

Noget andet som har undret mig er avisernes fokusering på særlig Hells Angels’ aktiviteter. Måske er det fordi, at de som gruppe er nemme at kende, mens indvandrerbander er mere løse i deres struktur. Man skal ha’ fokus på begge grupperinger, da de begge er farlige.

Jeg synes bare, at det er sygt at de skyder på alt i byen. Løsningen har jeg svært ved at få øje på. Mere politi kunne være en metode, men jeg håber sgu’ at der sidder nogle bander derude og tænker, at dette ikke er godt for forretningen. Og slet ikke at skyde på folk. Det er utroligt, at disse bander skyder for lige mønt. Mon de spørger sig selv om, hvad et menneskeliv er værd.

Dette indlæg blev udgivet i København, Tanker fra lænestolen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.