Forbyd julen!!

Nogle politikere har planer om at forbyde ramadanen blandt skolebørn, da den manglende mad gør at børnene lærer mindre. Sikke en superidé.

Som lærer i folkeskolen mener jeg også, at vi skal forbyde julen. I december måned bruger man utrolig meget tid på juleklip, julegaver og snak om julen, at det tager tid fra skolens mål, nemlig at eleverne skal opfylde fælles mål.

Så julen skal ud, og påsken og…

Det handler om, at nogle politikere i Odense vil forbyde ramadanen i skolen, da eleverne er mindre læringsparate. Og det passer, eleverne er mindre læringsparate. Men hvordan vil de forbyde ramadanen? Ved at tvinge mad i halsen på eleverne? Tvang er vel ikke noget vi kan lide i vores frihedselskende land. Eller det går jo bare ud over nogle muslimer, så gør det sikkert ikke noget.

Og hvis politikerne tror, at det hjælper så tager de fejl. De vil forbyde noget, som er så dybt indgroet i den muslimske kultur, og det laver man ikke bare om. Det ville svare til, at danskeren skulle forbyde julen i skolen. Det ville jo være sygt. Det ville faktisk være nemmere, da man selvfølgelig bare kunne fjerne julepynten fra skolen. Men at proppe mad ned i halsen på muslimske børn, det er altså lidt vanskeligere.

Dette indlæg blev udgivet i Den danske folkeskole, Tanker fra lænestolen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.