Kogende blod

Hvorfor melder Liberal Alliance, tidligere Ny Alliance, sig ikke bare ind i Venstre. Der er jo ingen forskel. Og levede de op til deres løfte, som de fik rigtig mange stemmer på i starten, med at de ville gå mod Dansk Folkeparti. Nej!

Jeg håber, virkelig snart at det parti forsvinder fra den politiske scene. Naser og Anders vil bare ha’ magt.

Blodtrykket er højt i dag fordi, Naser og Anders tror, at det hjælper at lave navnet om. For mig betyder det ingenting. De har jo svigtet totalt. Nu vil de ikke længere hedde Ny Alliance, men derimod Liberal Alliance. Jeg tænkte lidt på, hvor de vil hente deres stemmer? Dem de tog fra De Radikale er nok væk, så de ønsker måske at stjæle dem fra Venstre med at fører en endnu mere liberal politik. Det får de ikke lov til længe, eller det håber jeg i hvert fald ikke. Jeg er bare så træt af ham Naser.

Dette indlæg blev udgivet i Politik og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Kogende blod

  1. Deborah skriver:

    Det værste er næsten, at Liberalisterne nedlægger sig selv, fordi nu har vi jo 2 liberale partier – Yeah right!!! Not so! Der er jeg ved ikke hvor mange socialdemokratiske, så 2 liberale, selvom det var tilfældet, ville der da ikke sket noget ved. Men hvis det er deres holdning, så er det måske det bedste. Suk altså! Så jeg deler helt din mening!

  2. Martin skriver:

    Liberal Uden Chance…