Flere ord om Roskilde

Jeg skulle skrive et længere indlæg omkring Roskilde festivalen, men jeg må indrømme at det er svært for mig. Det har ikke været en festival præget af de store begivenheder, de ekstra sjove ting som alle vil finde morsomme. Næh, det har været en festival præget af god musik, og en masse snak. Jeg har mødt nye mennesker, hvilket altid er underholdende.

Tilbage sidder jeg med en utrolig god fornemmelse. Jeg tror måske, at jeg i år har været mere parat til at åbne op for festivalen, har været mere parat til at møde nye mennesker. Jeg synes i hvert fald at Roskilde festivalen 2008 har været super.

Hit the lights

Problemet med at skrive om Roskilde har været, at jeg ikke kunne finde de ord som var samlende for festivalen. Der har ikke været en rød tråd igennem festivalen, der har været nogle stykker. Jeg har fotograferet, jeg har snakket, jeg har hørt musik, jeg har arbejdet og har gået en del rundt. Det er ikke lykkes mig at samle disse ting til en helhed, men kommer det til mig, så skal jeg nok skrive. Nu vil jeg hellere i gang med mine næste projekter.

Dette indlæg blev udgivet i Roskilde Festival og tagget . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.