Hvad man gør….

Jeg må indrømme, at jeg godt kan lide at fotografere. I disse dage, i mens jeg venter på musikken, tager jeg på Roskilde Festivalen og fotograferer. Jeg går bare lidt rundt og tager billeder af situationer og mennesker. De fleste opdager det ikke, nogle enkelte vil ikke ha’ det, når de finder ud af, at det ikke kommer i avisen, og så er der dem som meget gerne vil ses.

Jeg tog nogle billeder ved en basketbane, og pludselig hører jeg denne pige som råber og gør store armbevægelser. Hun spørger hvor jeg kommer fra, og hvilket blad hun ville komme i. Jeg måtte så skuffe hende, og fortælle at jeg bare tog billeder for sjov. Næste gang bør jeg nok sige at jeg kommer fra Flickr. Jeg lægger i hvert fald de fleste Roskilde-billeder på Flickr, hvis man gerne vil se lidt af stemningen dernede.

At the wind mill

Dette indlæg blev udgivet i Foto, Livet, Roskilde Festival og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Hvad man gør….

 1. Trine Thorendal skriver:

  Hej..

  Du må da vildt gerne sende et par stemningsbilleder til mig, så skal jeg ligge dem på RF communitybloggen. Jeg har nemlig været lidt arbejdsramt (ude i den virkelige verden) så har ikke haft tid til at komme ned og tage nogle billeder, og bloggen trænger til lidt stemning.

  Jeg vil naturligvis kreditere dig med alle de links og oplysninger du ønsker på dine billeder.

  Roskilde festivalens mailprogram er gået banannas, så jeg ikke helt sikker på, at du kan fange mig der (trine.thorendal@roskilde-festival.dk) så hvis du har lyst kan du skrive til mig på tt@reach-out.dk eller du kan ringe på 4074xxxx

 2. Michael skriver:

  Flotte billeder :)