Nej!

De er tossede i Venstre. Nu skal private kunne byde på kommunale opgaver, som drift af skoler osv. De folk i Venstre vil ikke fællesskabet, de vil bare have flere penge til dem selv. Det er sgu’ klamt!

Det er utroligt så lidt overskud, der er i dette land. Og vi kan næsten ikke blive rigere.

Og hvorfor er det bedre fordi det er privat? Jeg har ikke forstået det. Er det fordi at det private hele tiden underbyder hinanden, og siger til omverdenen at de stadig giver de samme gode resultater. Det er dømt til at blive noget lort. De private skoler i dagens Danmark kan jo kun fungere fordi det offentlige fungerer som sikkerhedsnet nedenunder. Privatskolernes fine karaktersnit ville se anderledes ud, hvis de også skulle ha’ mange elever med indlæringsproblemer, ADHD osv.

Nej, lad nu bare kommunerne drive skoler, plejehjem videre. De gør det faktisk ret godt.

Dette indlæg blev udgivet i Danmark, Den danske folkeskole, Politik og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Nej!

  1. Martin skriver:

    De liberale har altid haft som mål at afskaffe velfærdsstaten for at styrke den private sektor, den fri konkurrence og lade kapitalen være guleroden frem for fællesskabets fremme. Det ligger dybt indgroet i deres ideologi. Det lærte vi i folkeskolen; det er børnelærdom. Men det glemmer danskerne lykkeligt, når de står i stemmeurnen og sætter deres kryds. Liberalisterne siger det ikke højt under valgkampene, fordi de er bange for at menigmand ikke støtter projektet, men de sniger det langsomt ind ad bagvejen. Hvis skyld er det? Anders Foghs, Løkke Rasmussens, Mills, Benthams? Nej, de tænker blot tankerne og forsøger at praktisere politikken ud fra ideologien. Det er det, de tror på. Hvis skyld er det så? Kom nu Danmark!