Alt skal være forbudt!

Regeringen råber op om frihed, demokrati og ansvar. Det skal vi kæmpe for, vi kæmper for det i Afghanistan og tager kampen op i mod andre som ikke vil friheden og demokratiet. Så er det sgu’ trist at den selv samme regering begynder at pille ved nogle af de friheder vi har i et demokrati. At en dommer ikke bærer et kors kan jo sagtens få ham/hende til at dømme efter det gamle testamente. Med korset viser dommeren da sit verdensbillede, hvilket hjælper os andre med at bedømme ham.

Nu skal dommeren jo hverken dømme ud fra Bibelen, Koranen eller liberalismen, men derimod den gældende lov. Og gør de ikke det, og holder deres argumentation ikke, må de vel finde et andet job. Sådan som det er på andre arbejdspladser.

At Dansk Folkeparti ønsker forbudet mod religiøse symboler udvidet overrasker mig ikke. De har ALDRIG været demokrater og vil kun deres version af friheden. Det er som om, at de ikke ønsker holdninger i det offentlige rum. De ønsker kun deres holdninger. Alle der udtaler sig udgør åbenbart en trussel mod demokratiet, i hvert fald ifølge DF. Det er sgu’ trist.

Det er en trist dag for demokratiet, for debatten, for friheden til at vælge.

Dette indlæg blev udgivet i Danmark, Politik og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.