There will be blood…

I går fil jeg endelig set filmen ‘There will be blood’.  Filmen er lang, og et ret godt indblik i menneskets natur. Vi vil alle gerne have en del af kagen. Daniel Day Lewis spiller helt fantastisk. Det som jeg godt kan lide ved filmen er, at den ikke har travlt. Den tager sig tid til at vise en stemning.

Nu handler min overskrift sig ikke kun om filmen. Da jeg skulle hjem med bussen var der et eksempel på vrede, der meget nemt kunne ha’ resulteret i blod. En ung mand skulle ud, og lige pludselig flipper han helt ud på en kvinde i bussen. Kvinden stod måske for tæt på ham, sagde intet til ham. Pludselig råbte og skreg han, kaldte kvinden en masse grimme ting, kaldte sine venner røvhuller, da de nævnte hans navn – de ville sige at han skulle slappe lidt af. Han råbte op, at han havde lært inde bag tremmerne, at han ikke skulle slå, og blev ved med at råbe op. Da han var stået af bussen var der heldigvis mange som støttede op bag kvinden, kom med bemærkninger om den unge mand.

En ting er sikkert, at den unge mand og hans vrede vil resultere i blod en dag.

Jeg kan slet ikke forstå, hvor vreden kom fra. Intet blev sagt eller gjort, og pludselig var han meget, meget vred. Problemet er nok, at den unge mand sikkert finder det lidt sejt at være så vred. Så mener han sikkert, at han får en masse gaderespekt. Det gør han nok blandt dem som er ligesom ham, mens alle vi andre tænker idiot.

Dette indlæg blev udgivet i København, Livet og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.